Post News Media ព័ត៌មានបច្ចេកវិទ្យា Block មិត្តភក...

Block មិត្តភក្តិក្នុង Facebook រួចត្រូវចេះរបៀប Unblock វិញតាម iPhone

ចែកចាយបន្ត

ការប្រើប្រាស់បណ្តាញសង្គម Facebook ជៀសមិនផុតពីការធុញទ្រាន់ ឬរំខានដោយមិត្តណាមួយផ្សេងឡើយ ដែលអាចឈានទៅដល់ការប្លុក (Block) គ្នាទៅវិញទៅមកបានថែមទៀត។ ទោះជាយ៉ាងណា វិធីប្លុកមិត្តភក្តិ នៅលើបណ្តាញទំនាក់ទំនងសង្គមយក្សមួយនេះ ពិតជាមានការងាយស្រួល ក៏ប៉ុន្តែវិធី Unblock ប្រែមកថា ដោះចោលការប្លុកវិញ ហាក់ដូចជាពុំសូវមានអ្នកដឹងច្រើននោះទេ។

ឥឡូវនេះ ប្រិយមិត្តមិនចាំបាច់ឆ្ងល់ពីរបៀប Unblock ឬត្រូវការរត់ទៅរកជំនួយដទៃទៀតឡើយ ដោយគ្រាន់តែធ្វើតាមរបៀបងាយៗដែលបានបង្ហាញនៅខាងក្រោមនេះ៖

 

វិធីអនុវត្តនៅលើ iPhone

១ – ចុចលើប៊ូតុង ត្រេ ៣ ជួរ បន្ទាប់មកអូសចុះក្រោមបន្តិច

២ – រួចជ្រើសរើសយកប៊ូតុង Blocking

៣ – មើលនៅលើផ្ទាំង Blocked users នឹងឃើញមានឈ្មោះមិត្តភក្តិទាំងឡាយដែលបានប្លុកកាលពីមុន

៤ – ចុចលើប៊ូតុង Unblock ដែលស្ថិតនៅចំផ្នែកខាងស្តាំនៃឈ្មោះមិត្តណាមួយ ដើម្បីដោះចោលការប្លុកវិញ

៥ – ចុចជ្រើសរើសយកប៊ូតុង Unblock ម្តងទៀត ដើម្បីបញ្ជាក់ដំណើរការ

 

ចំណាំ៖ ក្រោយពេល Unblock មិត្តភក្តិណាមួយរួច ប្រិយមិត្តនៅមិត្តទាន់ក្លាយជាមិត្ត (Friend) និងគ្នានៅក្នុងបណ្តាញសង្គម Facebook ឡើយ៕